Inzet is om aan kop te blijven

De Hovocubo vrouwen staan op dit moment aan kop van de competitie. Weliswaar pas na één speelronde. Dus heel veel zegt het niet. De tegenstander dit weekend is de ploeg uit Leek die afgelopen seizoen toonaangevend was in de competitie en het bekertoernooi. De ploeg zag in de finale van de nacompetitie vv Pernis met de landstitel ervandoor gaan, maar de Beker en de Supercup werden naar Groningen meegenomen. KTP zagen drie speelsters vertrekken waaronder Renee Huizinga die naar een club in Spanje een mooi zaalvoetbal avontuur aangaat. De nieuwe gezichten zijn Mariël Miedema, Nancy Loth en Aline v.d. Berg.

Bij Hovocubo zagen we in de Bekerwedstrijd tegen Woest ook een flink aantal nieuwe namen. Jonge meiden met grote ambitie en vooral veel kwaliteit. Sue-Ranie Hok-a-Hin, Chantal Boon, Bianca Kwast, Joyce Kwast, Céline van der Laan, Fabienne Vaalt, Samya Hassani, Chelly Dost en Dionne Vasmeer. Allemaal een lust voor het zaalvoetbal-oog.

in de (met meerdere speelsters gedeelde) derde plaats van de nationale topscoorderslijst zien we twee Hovocubaanse vrouwen: Sammya Hassani en Benthe Huijsman. Ieder goed voor twee doelpunten uit 1 wedstrijd.

Hoofdcoach Rudy Monden heeft een persoonlijke droomstart. Na het behalen van de landstitel met de mannen en de supercup en een ervaring rijker in Europa, neemt hij veel wijsheden mee naar de vrouwen afdeling. Een kwaliteitsinjectie voor de meiden.

Het wordt zeker een lastige pot tegen de te kloppen ploeg uit Leek. Wie gaat er met de drie punten vandoor? Een mooie wedstrijd om te bezoeken en de roodhemden kunnen uw steun goed gebruiken.

De wedstrijd vindt plaats om 20.40 uur in Sporthal De Opgang.

Scheidsrechters zijn H. de Graaf, M. Bakridi en N. Alhaddad.

De wedstrijdsponsor is: Grando Keukens & Bad

 

meer nieuws