Puike prestatie tegen koploper

In een wedstrijd waarin Hovocubo gehavend aan de aftrap stond wisten de meiden van Rudy Monden tegen koploper Futsal Apeldoorn voor een grote verrassing te zorgen. Een dik verdiende 4-2 overwinning. Met doelpunten van Tamira van Heerwarden (3x) en Benthe Huijsman werden de gasten overklast. De doelpunten van Angela van Rooij en Maud Sekbal mochten niet baten.

Hovocubo verslaat koploper

Bron: Noord Hollands Dagblad

De zaalvoetbalsters van Hovocubo hebben gisteravond voor een kleine stunt gezorgd, door koploper Futsal Apeldoorn met 4-2 te verslaan. ,,Op tactisch gebied, maar ook op het gebied van inzet, waren wij de beste”, aldus Hovocubo-coach Rudy Monden. Monden miste meerdere spelers door blessures en schorsingen en besloot om het anders aan te pakken dan normaal. ,,Ik had de tegenstander goed bestudeerd, dus besloten we om twee keer twintig minuten volle bak druk te zetten. Zij scoren dan wel twee keer voor de rust, maar dat was uit een dubieuze strafschop en na een van richting veranderde voorzet. Na de pauze, de ruststand was 2-2, scoren wij twee keer knap en winnen we verdiend.”

Hovocubo-Futsal Apeldoorn 4-2. Doelpunten Hovocubo. Huisman 2, Van Heerwaarden 2.