Eerste aftrap in Opgang nieuwe seizoen

Vervanging dak, onderhoud vloer…. in de voorbereiding moest Hovo naar andere sporthallen logeren. Maar eindelijk zijn we weer thuis. In een zomer waar het bestuur niet stil heeft gestaan. Er moest veel gebeuren in verband met voorbereiding Champions league en Supercup.

In Litouwen kreeg Hovocubo de eerste nederlaag sinds 9 februari 2018 te verwerken. In de wedstrijd tegen TPP verloor Hovocubo in een wedstrijd met spectaculair verloop. 9-10 was de uitslag. Herinnert u zich het nog? Daarna verloor Hovocubo geen wedstrijd meer tot 1 september 2018. In Kaunas won FK Vytis in opnieuw een zeer spannende pot met 3-4.

Hovocubo heeft zich versterkt met Barry de Wit, Mukhtar Suleiman en Lahcen Bouyouzan. Wij krijgen de indruk dat deze toppers zich al thuis voelen bij Hovo. En wij willen ze ook alle drie heel graag aan u voorstellen.

Tigers Roermond  / Yildirin Group heeft de plaats ingenomen van Amicitia. De selectie van Amicitia die vorig seizoen als debutant in de eerste seizoenshelft het zo ontzettend goed deed is grotendeels naar Tigers verhuist. Dus u kunt erop rekenen dat Hovo het wederom niet makkelijk zal krijgen. Al gaf de overwinning vorige week in en tegen Vlissingen veel vertrouwen.

Hovocubo is er klaar voor om in het nieuwe seizoen weer hoge ogen te gooien en heeft uw steun daarbij nodig. De aftrap is om 20.30 uur. De selectie wacht u bij de ingang op om u een hartelijk welkom te heten!!

Scheidsrechters zijn: Juroen Koene, Sander Wolters en Erwin Draaijer.

De wedstrijdbal is beschikbaar gesteld door Fikke’s Vishoek Blokker.

Lees hier de algehele voorbeschouwing van deze speelronde op eredivisie zaalvoetbal.nl

meer nieuws