Hovo op 29 en 30 december op HE-toernooi op jacht naar de hoofdprijs van €4000 !!

Hovocubo is wederom uitgenodigd op het befaamde HE-toernooi in Alkmaar. Het toernooi wordt dit jaar gespeeld op twee avonden, namelijk vrijdagavond 29 december en zaterdagavond 30 december. Vorig jaar wisten de Hovocubanen in sporthal De Hoornse Vaart de finale niet te bereiken, maar dit jaar zullen we er als lijstaanvoerder van de eredivisie alles aan doen om wel zover te komen, want de winnaar van het Handsome Eight-toernooi gaat met een cheque van €4000 naar huis. De verliezende finalist ontvangt ook nog altijd €1000.

Makkelijk zal het niet worden in Alkmaar, want de bezetting van dit internationale toptoernooi is ongekend sterk. De beste zaalvoetballer ter wereld Ricardinho komt weer met zijn All Stars, waaronder Issy Hamdaoui, en zal met zijn unieke klasse lastig van zijn tweede opeenvolgende zege af te houden zijn. Ricardinho werd dit jaar op het WK in Colombia topscorer van het WK en won met zijn Spaanse broodheer Inter Movistar naast de landstitel en de beker, tevens de Champions League.

Maar naast Ricardinho zijn er uiteraard meer kapers op de kust voor de hoofdprijs. Landskampioen ’t Knooppunt behoeft uiteraard nauwelijks introductie. Onze Amsterdamse concurrent uit de eredivisie komt op volle oorlogssterkte naar Alkmaar.

Uit Parijs komt Acces Futsal, al jarenlang de absolute topclub van Frankrijk en met vier internationals hoofdleverancier van de nationale ploeg, die zich onlangs ten koste van Kroatie kwalificeerde voor de laatste acht van Europa. Iets waar Nederland al jarenlang niet meer toe in staat is.

HSV Hamburg is al jaren de sterkste club van Duitsland. Met vijf landstitels in de laatste zes jaar staat op deze topploeg geen maat. Duitsland, waar de Nederlander Marcel Loosveld bondscoach is, en waar de financien geen enkele rol spelen, wil binnen enkele jaren gaan aanhaken bij de Europese top.

Wij hopen natuurlijk dat onze supporters ons op vrijdag 29 december en zaterdag 30 december massaal gaan steunen in onze jacht op de hoofdprijs. Op vrijdag kost een kaartje €15 en op zaterdag €20. Handiger is het natuurlijk om een passe-partout aan te schaffen want voor €22.50 kun je dan beide avonden aanwezig zijn. Op de site www.futsalgala.com staat alle informatie en kunt u ook uw kaartje aanschaffen.

Ook is er voor de aanhangers van Hovo een prachtige toernooiaanbieding van 4-sterrenhotel Zuiderduin in Egmond aan Zee op vrijdag 29 december. Voor slechts €65 euro, inclusief uitgebreid ontbijtbuffet, wordt er een tweepersoonskamer aangeboden. Over deze aanbieding komt nog een apart bericht op onze site te staan.

Hopelijk zien we jullie allemaal op 29 en 30 december in sporthal De Hoornse Vaart in Alkmaar en gaan we ‘ons’ Hovocubo steunen op hun jacht maar de hoofdprijs!

 

Aanbieding luxe hotel voor Hovo-supporters

op 29 december tijdens HE-toernooi

Voor de supporters die Hovocubo op 29 en 30 december willen steunen op het befaamde HE-toernooi in Alkmaar en die niet twee keer heen en weer willen rijden van Hoorn naar Alkmaar, maar luxueus en relaxt willen overnachten op 29 december, heeft hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee een prachtig toernooi-arrangement aangemaakt. Op onderstaande link vindt u alle informatie. Hotel Zuiderduin is een luxe vier-sterren hotel op loopafstand van het strand en de duinen. U krijgt een prachtige twee-persoonskamer voor slechts €65. Het hotel beschikt over gratis wifi, u kunt de auto gratis parkeren, er is een sauna, een zwembad, een Engelse pub etc. Bij het Ricardinho-arrangement is ook nog een uitgebreid ontbijt-buffet inbegrepen. Een mooie gelegenheid voor onze supporters die het aangename met het nuttige willen combineren!

https://zuiderduin.nl/he2017

meer nieuws