Hovocubo JO-19 goed voorbereid

Het team en trainers/coaches van de JO19-1 hebben zin in het nieuwe seizoen! Aan het einde van afgelopen seizoen hebben trainers/coaches Ashvin Ramdin en Arie Gooyers een groep van 11 spelers samengesteld voor de JO19-1. Nog voor dat iedereen met vakantie ging werd er 2 keer een oefenwedstrijd gespeeld tegen Zwaag O19, een team dat ook in de Topklasse komt te spelen. Beide oefenwedstrijden werden door Hovo in winst omgezet.

Na een (te) lange vakantie werd er op dinsdag 28 augustus afgetrapt met een oefenwedstrijd tegen de Dames 1 van Hovocubo. Ashvin en Arie konden deze avond beschikken over 9 van de 11 spelers. De wedstrijd was voor de O19 prima om weer wat ritme en conditie op te doen en werd afgesloten met een 1-15 winst voor de “jongens”. De dag erna stond er een 1,5 uur lange training in De Kreek op het programma. Deze training kon mooi benut worden om de wedstrijd door te nemen en een aantal standaard afspraken/situaties door te nemen. Maandag 3 september begint de reguliere training en kan er met een volledige groep gewerkt worden naar de 1e serieuze testcase. Dit betreft een bekerwedstrijd op vrijdag 7 september tegen het 1e team van Sporting S (hoofdklasse). Op woensdag 12 september begint voor de O19 dan echt de competitie met een thuiswedstrijd in Sporthal Zwaag tegen White Stones.

De spelers en trainers/coaches staan te trappelen om “voor het echie” af te gaan trappen. Leuke bijkomstigheid: zowel de spelers als trainers/coaches zijn  geheel in het nieuw gestoken met dank aan de sponsoren; HydroWest, Jan van Beek Eigentijds Wonen en Primera Blokker/Enkhuizen. Namens allemaal heel hartelijk dank hiervoor! (Zodra de kleding gereed is, volgt een foto gauw.)

Hovocubo JO19-1: Damian Gooyers, Remco Hoogland, Jesper Hoogland, Daigerion Bregieta, Sem Sasburg, Sylvan Kikkert, Oscar van Beek, Jordan Veltrop, Jordy Hoving, Dani van Breukelen, Davy van de Meer.

Trainers/coaches: Ashvin Ramdin en Arie Gooyers

meer nieuws