Hovo moet vorm tonen

De nummer 3 (Hovo) en de nummer 5 (Lebo) gaan de strijd aan om zich stevig in de top vier te nestelen. Wanneer Hovocubo vorm toont dan behoudt het op zijn minst positie op de ranglijst.

Lebo moet winnen om ertussen te komen. Beide ploegen zullen met spanning kijken naar de verrichtingen van Marlène en Apeldoorn die tegen elkaar spelen.

Als we goed naar de stand kijken dan zien wij dat FC Eindhoven de meeste goals heeft gescoord (30), Hovocubo heeft er één minder (29), Marlène als derde scorende (27) en Lebo kort daarachter met 26. Dus er zijn vrijdag in de Opgang veel doelpunten te verwachten.

Bizar genoeg, maar net als vorig seizoen staat geen enkele speler van Hovocubo in de top-10 van de topscoorderslijst. Ondanks de vele doelpunten als team. Maar dit zeg heel veel over het collectief. Iedereen bij Hovocubo kan scoren, de ploeg is niet afhankelijk van één spits. Aan Hovocubo zijde scoorden: Zakaria Amrani (5x), Karim Mossaoui (5x – maar één keer door scheidsrechter geregistreerd als eigen doel Tigers door verandering van richting-), Kevin Tromp (4x), Lahcen Bouyouzan (4x), Faisel mellah (3x), Amir Molkârâi (3x), Youssef Makraou (2x), Mats Velseboer (2x) en Yoshua St. juste (1x).

Aan de kant van lebo is oud-Oranje speler Zaid el Morabiti de man om in de gaten te houden.

De doelpunten van Hovocubo mogen er zijn: bekijk hier de knappe balaanname, het laten spartelen van een keeper en het bekeken schot in doel van Karim Mossaoui. Een klasse apart!

Amir Molkârâi ontbreekt nog aankomende vrijdag. Amir werkt nog aan zijn herstel.

Robin Meijer laat zich op verschillende fronten bij Hovocubo 2 goed zien en zal hierdoor vrijdag bij de spelersgroep van Sander van Dijk gaan aansluiten.

Scheidsrechters zijn: Rob Lenting, Sander Wolters en Erwin Draaijer.

Wij zullen u aankomende vrijdag verwelkomen!! de aftrap is al om 20.10 uur in Sporthal De Opgang! 

De wedstrijdbal is beschikbaar gesteld door Jos Smal, keurslager Westerblokker.

Lees hier de voorbeschouwing op Eredivisie-zaalvoetbal.nl

Lees hier de voorbeschouwing van Asv Lebo

 

 

 

 

 

 

meer nieuws