Puntjes op de i zetten

Vrijdag 9 maart was de oorspronkelijke datum van deze wedstrijd. Het overlijden van Owen Schalkwijk (20), vaste speaker van Groene Ster in een altijd ‘volle Baskensburg’ twee dagen eerder heeft grote impact gehad op de Zeeuwse club. Op het verzoek om de wedstrijd uit te stellen werd door de knvb gehonoreerd. Hovocubo kan alleen maar begrip opbrengen voor dit besluit.

Woensdag 11 april zal de wedstrijd gespeeld worden.

Topscoorder van deze competitie is Saïd Bouzambou met maar liefst 27 goals. Deze topschutter vertrok begin maart echter naar Indonesië na een eerder geslaagd avontuur. Een kans om niet te laten liggen. De bezoekers uit Vlissingen bezetten de zesde plaats. Met 27 punten nog niet kansloos in de strijd om een plekje in de play offs. Zij zullen er dus alles aan doen om niet met lege handen de verre terugreis naar Zeeland te maken.

Hovocubo heeft zich al verzekerd van de eerste plaats en dus voor de beste uitgangspositie in de nacompetitie voor het landskampioenschap. Sander van Dijk rest nu de puntjes op de i te zetten. Hij weet alleen nog niet wie de tegenstander zal zijn voor de halve finale: de grote verrassing zvv Volendam? Voormalig landskampioen asv Lebo? De enige ploeg die dit seizoen van Hovo wist te winnen TPP? Of de tegenstander van vanavond Groene Ster?

Scheidsrechters zijn: Gino d’Onorio, Juroen Koene en secretaris Xander van Hemert.

De wedstrijdbal wordt gesponsord door Jan Spel

meer nieuws