Hovo 3 speelt wederom gelijk tegen een titelkandidaat!

Joep bewaakt zijn ‘heilige gele rakker’ vol overgave!

In de eigen Sporthal de Opgang werd met 4-4 gelijk gespeeld tegen WS 2. De tegenstander uit Egmond had er duidelijk zin in, met maar liefst 3 jongens uit het 1ste hoopte ze de rooie trein te slopen. Helaas voor de withemden stond de equipe van Serge Poffijn als een huis. Binnen een minuut opende Tom ‘het beest uit Blokker’ Overtoom de score met een harde punter. Uit een snelle tegenaanval maakte de bezoekers gelijk. Na een wervelende actie van Thomas aan de rechterkant behield ‘pats boem bek’ het overzicht en legde pan klaar voor Kevin die voor de 2-1 mocht aantekenen. Na een enerverende 1ste helft en magisch keeper werk van Joep mochten de roodhemden rusten met een 2-1 voorsprong. In de tweede helft begonnen de bezoekers meer druk te zetten, dat resulteerde dan ook in de 2-2 en zelfs de 2-3. Door een tactische omzetting kwam Hovo terug naar 3-3, Joep wipte de bal over de keeper heen. Dezelfde Joep was persoonlijk verantwoordelijk voor 4-3, met een heerlijke individuele actie belande de bal door de benen van de keeper in het doel. De voorsprong nam niet weg dat WS druk bleef zetten en stiekem de betere ploeg was. De uiteindelijke 4-4 was dan ook terecht, een mooie pot zaalvoetbal met een verdiende uitslag. Nu op naar volgende week vrijdag, 22:00 uur thuis in de Opgang! ❤️⚽️