Hovocubo 10 weet weer wat winnen is.

Na een aantal tegenvallende resultaten werd gisteren in sporthal Vredehof met 15-2 gewonnen van KGB 6. De spanning was voelbaar in de kleedkamer voor de wedstrijd, een gelijkspel zou genoeg zijn voor de volgende bekerronde, maar dat kwam slechts door 1 goal verschil in de vorige wedstrijd. Toen de aftrap eenmaal genomen was viel alle schroom van de spelers af, de ene na de andere flitsende aanval werd tentoon gesteld, resulterend in een aantal mooie goal. De wedstrijd, die na een aantal minuten al geen wedstrijd meer was, was een lekkere pot voetbal voor Bart. Hoewel het hele team goed speelde stak hij er bovenuit met 4 goals en een aantale belangrijke defensieve acties. Na 2x 25 minuten voetbal stond mede daardoor 15-2 op het scorebord. Tot slot willen wij de rabobank bedanken voor de mooie set bidons die wij hebben gekregen na de Sponsorborrel van een aantal weken terug, top!