Cees & Co supplier van onze mediakanalen

In de afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt om onze mediakanalen een nieuw impuls te geven. De Westfriese firma Cees & Co nam de gehele hosting over en heeft Hovocubo enorm geholpen om een aantal zaken te verbeteren. In deze periode hebben wij ervaren hoe de dienstverlening is van Cees & Co. Deze is uitstekend. Geen vraag is overbodig, geen dilemma te lastig.

De website is helemaal doorlopen, de mailadressen zijn overgenomen, onze vindbaarheid in google is verbeterd, de nieuwsbrief kan na ‘gedwongen’ stilstand weer verstuurd. U kunt zich voor deze inschrijven door het formulier op onze website in te vullen. Dan ontvangt u onze nieuwsbrief.

De grote gemene deler tussen Hovocubo en Cees & Co is topsport, ieder op het eigen gebied. En daar zijn we trots op.

Maar wie is Cees & Co?

Wij willen maar al te graag dat zij zich aan u voorstellen.

Cees en Co is een veelzijdig IT-bedrijf (informatietechnologie) dat al sinds 1998 meedraait. Wij waren één van de eerste bedrijven in Nederland met een .nl-site en innovatie is bij ons dan ook een sleutelwoord.

Met de ervaring die wij in huis hebben staan wij onze klanten met raad en daad bij zodat zij optimaal kunnen profiteren van ons vakgebied. In een wereld die steeds zwaarder leunt op internet en automatisering vindt u in Cees en Co een betrouwbare partner die met u meedenkt en vooral vooruit denkt.

Ondanks het snelle en moderne karakter van de IT-wereld zijn wij wel een ouderwets familiebedrijf gebleven in de positieve zin van het woord. Wij hechten namelijk nog steeds veel waarde aan korte lijnen, persoonlijk contact en tevreden klanten. Bij Cees en Co kunt u rekenen op professioneel advies met West-Friese nuchterheid.

Wat doen wij?

Bij Cees en Co zijn we ervan overtuigd dat we de bedrijfsvoering van het MKB kunnen vereenvoudigen en verbeteren door handig gebruik te maken van wat IT ons te bieden heeft.

Hierbij kunt u denken aan het ontzorgen van de ondernemer die administratie niet het leukste deel van zijn werk vindt, het onderhouden van websites en webshops van ondernemers die daar zelf geen tijd voor hebben of het begeleiden en adviseren van ondernemers die de positie van hun bedrijf op internet willen verbeteren.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

  • Al uw internetdiensten onder één dak
  • De zichtbaarheid van uw website in zoekmachines optimaliseren (SEA/SEA)
  • Effectief uw doelgroep bereiken op het internet
  • Websites en webshops op maat ontwerpen en onderhouden
  • Full-service op het gebied van IT en alle zaken daaromtrent
  • Meedenken over uw marketingstrategie op het web
  • Efficiënt ondernemen door middel van ontzorgende software
  • Degelijke service met korte lijnen, persoonlijk contact en uw wens centraal

meer nieuws