Historie & Prijzenkast

Bezoek onze Interactieve pagina van het Jubileumboek om achter het verhaal van Hovocubo te komen.

Ook is het leuk om de rubriek Uit de Schatkist te lezen. Dit zijn verhalen uit de goed gevulde schatkist van Hovocubo verteld door El Presidente.

 Logo 1  Logo 2  Logo 3  Logo 4  Logo Hovocubo_2014_zonder_ster  Logo Hovocubo_2014

Palmares

Landskampioen 4x 1972, 1976, 1982, 2014
Winnaar KNVB Beker 2x 1982, 2013
Winnaar Supercup 1x 2014
Winnaar Bene-Beker 1x 1982
Kampioen West 1 5x 1976, 1977, 1978, 1981, 1982
Winnaar West 1 beker A-categorie (Noord Holland-beker) 8x 1977, 1978, 1979, 1980, 1982, 1983 en 1984, 2016 (Hovo2), 2016 (Hovo2)
Winnaar West 1 beker B-categorie 1x 2015 (Hovo4)
Winnaar West-Friesland beker 9x 1971, 1976, 1978, 1979, 1981, 1981, 1982, 1983 en 1984
Kampioen in lopende competie 11x 1968, 1969, 1971, 1972, 1976, 1977, 1978, 1981, 1982, 1988, 2008, 2014
Play-off eredivisie 6x 2009, 2011, 2012, 2013, 2014, 2017
Finale landelijke beker 5x 1982, 2011, 2012, 2013, 2016
Finalist Bene-Beker 3x 1982, 2012, 2013
Gespeelde Supercup 2x 2012, 2013, 2014
Deelname BeNe-Beker 4x 1982, 2012, 2013, 2014
Deelname UEFA Futsal Cup 1x 2014 (Main Round)

Klik hier om ons profiel te zien op de UEFA site

2013-05-09_0462__DSC0340_small
Bekerwinnaars 2012-2013 Hovo 2007-2008
10309098_452773958191741_7926705189496660558_n w380.ca7ef_fedb9abceda542801f2193dc2547983e