Op de eerste bekeravond winnen Hovo 10 en Vrouwen 2

Jong talent laat zich van de beste kant zien * Wognum Nicols historische lastige tegenstander toch geklopt * Coach Gert Jan van de Burg tevreden met resultaat

Een jong Hovocubo vr. 2 wint in een warme sporthal De Bloesem met 0 – 4 van Wognum Nicols vr. 3.
In deze bekerwedstrijd was het zaak een uitslag neer te zetten en dat is gebeurd, uiteraard valt er in de uitvoering nog wel een en ander bij te schaven maar over het geheel genomen is er vrij aardig gespeeld.
De drie debutanten Nathalie Merts, Nynke Popken en Anne Schipper lieten een goede indruk achter, de doelpunten kwamen allen voort uit prima aanvallen.
Doelpuntenmakers: Rosanne Stam, Romy Waaijenberg, Gaby van der Werf en Nathalie Merts.

Het seizoen is voor Hovo 10 weer begonnen * Vroege achterstand ondanks overwicht * Debuut Dave en Liam succesvol te noemen

Hovocubo 10 is het seizoen goed begonnen met een 7-3 overwinning op sporting Andijk 1. In een bekerwedstrijd die er direct toe deed waren de roodhemden 50 minuten de bovenliggende ploeg, maar na een prachtige goal van Andijk stond een 0-1 ruststand op het bord. Na rust lukte ineens alles voor Hovocubo en de balletjes die voor rust allemaal net niet goed vielen deden dat nu wel. Nieuwelingen Dave Pancras en Liam Wijngarte hebben direct laten zien van waarde te zijn voor dit team, Dave met zijn defensief sterke acties en Liam met 3 goals. We zijn benieuwd naar de loting en kijken hier met spanning naar uit.