Sponsoren bij elkaar voor Hovo-Lebo

Hovocubo hield voorafgaand aan het treffen tegen asv Lebo een sponsorborrel. Onder de bezielende leiding van oud-speler Dennis Selbach die de regie had over deze avond werd er samen gekomen, gesproken en getuige geweest van een prachtige zaalvoetbalavond om je vingers erbij af te likken.

NOS-langs de lijn commentator en Hovocubaan Chris Wobben bracht de sponsors van Hovocubo in het daglicht en heeft scheidend Hoofdsponsor Jos Bouwhuis Tuinen die gedurende 10 jaar op het shirt van de Hoofdmacht heeft gestaan in het zonnetje gezet. Jos Bouwhuis, nog steeds sponsor maar nu iets minder op de voorgrond, heeft dat al die jaren met veel plezier en betrokkenheid gedaan. Is met Hovocubo landskampioen geworden, heeft de KNVB Beker en de Supercup gewonnen en behoorde in 2014 tot de beste 32 ploegen van Europa. Hij werd bedankt voor de 10 jaar Hoofdsponsorschap en is hem een prachtig gesigneerd origineel shirt aangeboden met zijn bedrijf op de borst.

HydroWest is de nieuwe hoofdsponsor (vorig seizoen reeds samen met Jos Bouwhuis).Om op het hoogste niveau te kunnen blijven presteren zal Hovocubo nog veel steun nodig hebben vanuit het bedrijfsleven.

Namens sponsor en bedrijf die ook supporter is Techno Fashion vertelde de rechterhand van Edo Klijn, Justin Henar, over de vele opdrukkingen die in de ruim afgelopen tien jaar op de shirts zijn geplaatst. Vele clublogo’s, vele sponsoruitingen zijn door de handen gegaan om daarna te pronken op de prachtige tenues van Hovocubo.

Coach Sander van Dijk, captain Amir Molkârâi en international Yoshua St. Juste spraken over hoe het is om bij Hovocubo te voetballen. Conclusie: zij zijn trots op de club waar ze nu voor uit komen.

Na de interactieve presentatie van Chris Wobben werd de tribune opgezocht waar men ging zitten voor een (achteraf gezegd) een goede en leuke pot voetbal. Aan de hand van de jongste jeugd en de kinderen van samenwerkingspartner Futsalschool Hoorn kwamen de spelers het veld op. En bij afwezigheid van onze huidige vaste speakers Koen & Rob nam Chris Wobben ouderwets een plek achter de microfoon. Alsof hij nooit is weggeweest.

Heeft u ook belangstelling om sponsor te worden van Hovocubo, of wilt u meer weten hierover? Stuur dan vrijblijvend een berichtje naar info@hovocubo.nl

Hovocubo is trots op haar sponsoren, Trots op Hovocubo. Een club met een ziel!

Foto’s: Gerrie Meijer www.gerriefotografie.nl)

 

meer nieuws