Uitgedund Hovo komt tekort bij Marlène

Peter van der Slikke kon niet beschikken over Mo el Bouziani, Ali Choukair, Jim Nelen, Mick van der Gulik. Evenals afgelopen vrijdag tegen Zwaag deed talentvol A-junior Zohair el Marroun mee. Aan de kant van FC Marlène deed Jeroen Kossen mee.

Zohair el Marroun scoort één keer en haalt ook één keer de bal van de lijn

Met drie wissels ging Hovocubo van start. Na zes minuten kwam de ploeg al op een 2-0 achterstand te staan. Middels een goed voorbereidende actie van Kevin Tromp kon Hovo iets terug doen. Hij plaatste de bal gericht bij de tweede paal waar de goed doorgelopen Zohair el Marroun de bal voor het intikken had en Hovo de aansluiting vond.

Robin Meijer begon met een kneuzing aan zijn voet aan deze wedstrijd en voelde dat het niet ging. Vanaf dit moment bleef hij aan de kant en beschikte coach van der Slikke nog maar van twee wissels. Een vrij trap bezorgde de blauwhemden nog de 3-1 vlak voor rust.

Met een tekort aan energie aan de kant van de bezoekers liep de thuisploeg in de tweede helft al snel uit naar 6-1. Hierna laat Kevin zijn individuele klasse zien door vanuit de flank met een mooie actie een prachtige goal te scoren. De A-junior in Hoornse dienst haalt vervolgens de bal van de lijn, maar het wordt een minuut later toch nog 7-2 wanneer slordig uitverdedigen door Enio Mul de bal in Heerhugowaardse voeten komt en het toch nog 7-2 komt.

De laatste vijf minuten van de wedstrijd zijn toch nog voor Hovocubo. Tom Overtoom maakt met een mooie solo de 7-3 en bezorgt even later de assist aan Kevin Tromp die de eindstand op 7-4 bepaalt.

Hovocubo komt deze wedstrijd duidelijk te kort, dus zal er hard aan gewerkt moeten worden om een goed niveau voor de eerste divisie te halen. Het wachten is op het moment dat Peter van der Slikke over een complete selectie kan beschikken.