Ongeslagen status voor de HydroWest Boys

Hovo 3 blijft ongeslagen in de 1ste klasse! In Beverwijk werd tegen outsider FCB’72 met 5-5 gelijk gespeeld. Na het eerdere gelijkspel tegen Architecten Bureau, vorig seizoen als 2de geëindigd was dit wederom een knappe prestatie van de roodhemden. FCB’72 werd vorig jaar 3de en geldt als een gevaarlijke ploeg. In de eerste helft namen de mannen uit Zwaag een comfortabele 1-4 voorsprong door doelpunten van KevinRobJoep en Koen. Al gaf het deze voorsprong net zo makkelijk weer weg aan het begin van de tweede helft. En kwam de ploeg van Serge Poffijn zelfs op een 5-4 achterstand. In een heerlijke apotheose kwam Hovo 3 door dom spel van de tegenstander op een man meer situatie waardoor in de allerlaatste minuut doelman Jeff Horstman met een vlammend schot voor de gelijkmaker mocht aantekenen. Al met al een heerlijk punt, op naar volgende week woensdag, thuis in de Opgang! ⚽️