IMG-20151105-WA0011 WA0011.JPG(small)

Vandaag was Appie afwezig i.v.m. zijn eigen wedstrijd (winst 0-6 bij Den Haag uit) en het was de laatste wedstrijd in de C1 voor Damian. Damian schuift door naar de B1. De plek onder de lat in de C1 zal worden overgenomen door Nick Verlaan. Nick was vandaag al bij de wedstrijdselectie aanwezig.      De voorbespreking was ditmaal kort en bondig. De tegenstander was Vrone, de uitwedstrijd werd door Hovo met 1-5 gewonnen en Vrone had nog geen enkel punt. Één ding was zeker, die punten bleven vandaag ook in de Opgang. Het was zaak om nu eens 2 goede helften neer te zetten. Vanaf de eerste minuut vol erop en tegenstander geen kans geven om te voetballen. Al in de 2e minuut was het raak. Een goede actie van Liam werd beheerst afgerond door de mee op gekomen Enrique. Het spelbeeld was eentonig. Hovo maakte het spel en de keren dat Vrone in balbezit was was dat van korte duur. In de 8e minuut was het Liam die de bal wist te onderscheppen en met een prima schot de keeper kansloos liet. De 3-0 volgde al snel. Sem kreeg de bal halverwege de helft van de tegenstander, omspeelde en man en schoot beheerst in de lange hoek. Na de 3-0 verslapte de concentratie even en kreeg Vrone wat kansjes. Damian kon een aantal malen goed redden maar was kansloos op een rebound. Een moment van verslapping en een onnodige tegengoal dus. Nog voor de rust wist Hovo zich te herpakken en nog 2 maal te scoren. Eerst was het Remco die met een droge schuiver de keeper verraste en de 5-1 was een schitterende combinatie tussen Liam en Jordan. Het was Liam die uiteindelijk de bal binnen schoot. De eerste minuten in de 2e helft gebeurde er niet zoveel. Tot de 8e minuut. Robbert veroverde de bal en ging prima langs zijn tegenstander. In de buurt van de goal aangekomen besloot Robbert af te drukken. En ja hoor, raak! Dit was toch wel een heerlijk momentje voor onze altijd hardwerkende Robbert. Waarom was dit een heerlijk moment? Dit was Robbert zijn eerste goal! Ik zeg Robbert is los! Met nog ruim een kwartier te spelen was het nu 6-1. Binnen 4 minuten wist Hovo nog 2 maal te scoren. Liam met een goede actie van rechts naar binnen trekken en uithalen met links was de 7-1. De 8-1 was een aanval over behoorlijk wat schijven. De bal ging snel rond en het was Sem die uiteindelijk vrij voor de keeper kwam. De inzet van Sem werd nog gestopt door de keeper maar de rebound was voor Liam. Met nog een kleine 10 minuten op de klok was het tijd voor een wissel. Geen gewone wissel, nee een keeper wissel. Damian ging onder applaus van het veld en Nick maakte zijn eerste speelminuten in de C1. Dit deed Nick overigens top. In een 1 tegen 1 was Nick zijn tegenstander de baas en verder kende hij weinig problemen. Het slot akkoord was voor Daniël. Daniël had al de hele wedstrijd laten zien wat hij in huis had. Tegenstanders werden alle kanten op gekapt en steeds was hij te snel af. De afronding zat nog niet helemaal mee. Kort voor het eind van de wedstrijd draaide Daniël weer heerlijk bij zijn tegenstander weg en kon zo alleen op de keeper af. De tegenstander maakte echter een zodanig overtreding dat de scheidsrechter terecht een penalty toekende. De penalty werd door Daniël zelf prima binnen geschoten. Daniël bekroonde zo een goede wedstrijd met een dik verdiende goal. Al met al een prima wedstrijd en weer 3 dik verdiende punten!