IMG-20151105-WA0011 WA0011.JPG(small)

Drie weken geleden speelde de C1 uit in Amsterdam tegen Lebo. De wedstrijd in Sporthallen Zuid had een bizar scoreverloop. Door een zeer matige 1e helft kwamen onze mannen op een 4-0 achterstand en uiteindelijke eindigde de wedstrijd in 5-5. Het was vandaag zaak om niet weer vanaf het begin achter de feiten aan te lopen. In de wedstrijdbespreking werd gehamerd op focus, inzet en duels winnen! Dit moest gebeuren zonder trainer Appie (verplichtingen met het 1e) en de geblesseerden Remco en Daniël. Vanuit de C2 was Kadir aanwezig om ons te versterken. Hovo begon prima aan de wedstrijd. Er werd fel en geconcentreerd gespeeld. Duels werden gewonnen en de bal ging prima rond. Hovo kreeg al direct kansen maar wist deze niet te benutten. De inzetten van Enrique, Liam en Jordan waren niet overtuigend genoeg. Dat was wel de corner van Sem in de 16e minuut. De ingestudeerde corner werd door Kadi perfect binnen geschoten bij de 2e paal. Kadir had tijdens de warming up een korte uitleg gehad over de verschillende corners. Dat hij dit heel goed had opgepikt bleek dus wel! Binnen 2 minuten stond ook de 2-0 op het bord. Kadir was ditmaal de aangever en Liam schoot hard en laag langs de keeper. Tot de rust bleef de stand onveranderd. Wat er na de rust gebeurde leek op een kopie van de eerste helft in Amsterdam. Hovo was volledig de kluts kwijt en gaf binnen en mum van tijd de 2-0 voorsprong weg en liet de tegenstander compleet terug komen in de wedstrijd. Sterker nog, de tegenstander wist zelfs op 2-3 voorsprong te komen. De derde goal viel in ondertal situatie voor Hovo. Jordan moest door een terechte geel kaart 2 minuten op de bank plaatsnemen en hiervan profiteerden de bezoekers optimaal. Het was goed om te zien dat Hovo hierna de rug weer rechtte en dus niet van plan was om het hierbij te laten zitten. De 3-3 viel dan ook terecht, en hoe. Werkelijk een prachtige aanval. Liam zetten de aanval op, via Enrique. Enrique speelde in op Jordan en Jordan speelde direct door op de mee opgekomen Liam. Liam maakte geen fout en liet de keeper kansloos. Alles was nu weer open. Kansen waren er over en weer. De meeste kansen waren voor Hovo maar het vizier stond absoluut niet op scherp. Aan de andere kant hield Nick zijn ploeg in de race door een aantal prima reddingen. In het 2e deel van de wedstrijd was het voornamelijk de scheidsrechter die een stempel op de wedstrijd drukte met een aantal zeer dubieuze beslissingen met als toppunt een 2e gele kaart (en dus rood) voor Jordan. De leidsman stond veel te ver van de situatie en beoordeelde dus ook totaal verkeerd!! Het blijft jammer dat dit soort dingen in de Topklasse gebeuren. Weer een ondertal voor Hovo en weer wist Lebo hieruit te scoren. Hovo dus weer op achterstand en de tijd begon te dringen. Aangemoedigd door het publiek wist Hovo wederom terug te komen. Het was weer Liam die tekende voor de 4-4. Dit was uiteindelijk ook de uitslag. Een wedstrijd met meerdere gezichten met als resultaat een verdiend punt voor beide partijen.