De B1 moest vandaag aantreden tegen de B2 van de geel blauwe stadsgenoot. Bij aanvang van de wedstrijd stond Hovo op de 3e plek wat inhield dat er in de play offs gespeeld zou moeten worden tegen de nummer 2, op dat moment Sandow B2. Bij verlies vanavond zou Hovo van plek wisselen met de geel blauwen. Het werd uiteindelijk een 5-4 overwinning voor de mannen van Ashvin. In de eerste 22 minuten van de eerste helft werd er niet gescoord, daarna ging het even hard. Hovo kwam op 1-0 maar een minuut later was het weer gelijk. In de 2 minuut die volgde wist Hovo 3 maal het net te vinden. Zo was er dan toch een redelijk comfortabele voorsprong van 4-1 met de rust. Na de rust liet Hovo de tegenstander helaas weer terug komen in de wedstrijd. Met tot gevolg dat er 3 minuten voor tijd een 4-4 tussenstand op het bord stond.  . De tegenstander liet de keeper meevoetballen om zo te proberen de winnende treffer de forceren. Hovo had het op dat moment wat lastig maar bleef met kunst en vliegwerk overeind. Eerst was het Sonny die een goed blok zetten, de bal viel daarna net niet helemaal lekker waardoor Ricky de bal helaas niet in het lege doel kon schuiven. De volgende doelpoging was er eentje van de keeper. Damian maakte de inzet van zijn collega echter onschadelijk. De bal kwam bij Rico die zich zelf lanceerde en afrekende met zijn tegenstander. Al vallend schoot hij de bal uit een lastige hoek in het lege doel, 5-4. Een mooie en zwaar bevochten overwinning. Nu op naar de play offs, zoals gezegd tegen Sandow B2. De speeldata zijn 1 en 8 april. Op het moment van schrijven is nog niet bekend of Hovo eerst uit of thuis speelt. Dit is nog afhankelijk wat de Sandow in de laatste wedstrijd heeft gedaan. Zodra dit bekend is zullen wij dit vermelden.