Uitglijder tegen laagvlieger

Na de fantastische overwinning op koploper Apeldoorn vorige week gleden de Hovocubo dames afgelopen vrijdag uit in Stiens. Shi Shut Hau bracht de thuisploeg in de zevende minuut op voorsprong welke ze in de eerste helft wisten vast te houden. Benthe Huijsman en Dyanne Bito zorgden na de rust voor een kanteling op het scorebord. Toch kwamen de Friezinnen langszij toen Hovocubo nog aan het nagenieten was van de heerlijke goal van de Hovocubo captain. Top talent Samya Hassani leek met haar goal de overwinning voor Hovocubo veilig te stellen maar vlak voor tijd was opnieuw Si Shut Hau die roet in het eten gooit door voor een gelijke 3-3 stand  te zorgen.

Lees hier het verslag van Hoornsdagblad.nl

Hovocubo morst punten

Bron: Noord Hollands Dagblad

* De zaalvoetbalsters van Hovocubo zijn er gisteravond niet in geslaagd om hekkensluiter Avanti te kloppen. In het Friese Stiens werd het 3-3.

,,We waren zelf onze grootste tegenstander’’, zegt trainer Rudy Monden. Hij zag zijn ploeg eerst drie échte kansen verprutsen om vervolgens op achterstand te komen na slap ingaan van een duel.

Na rust (1-1) zorgde Dyanne Bito voor de 1-2 en via Samya Hassani werd het ook nog 2-3. Genoeg voor drie punten was het niet. ,,In overtal kwamen ze nog gelijk. Dure punten’’, baalde Monden.