Achter: Tjerk Thuring, Jim Broers, Sonny de Rooij, Xavi van der Linden en coach Rob Oude Avenhuis

Voor: Robbie Heus, Kaj Haverlag, Luuk Kerkhoven en Donny Oude Avenhuis

Hovocubo C2 wint ook 2e uitwedstrijd tegen Lutjebroek C1

Ondanks dat de transfermarkt op slot leek te zitten is Hovocubo C2 er toch in geslaagd een nieuwe speler aan te trekken want met Luuk is het team nu compleet. In Grootebroek voetballen we tegen Lutjebroek C1, een team dat met 3 uit 3 op de 4e plaats staat. De start is wat weifelachtig en het is de thuisploeg die de meeste druk zet en het is keeper Tjerk die een paar keer redding moet brengen. Toch is ook hij kansloos als halverwege de 1e helft een mooie aanval succesvol wordt afgerond, 1-0 voor de thuisclub. Hovo beseft dat er een tandje bij moet en gaat zelf druk zetten en dat resulteert in kansen voor Luuk en Sonny. Het initiatief pakt Hovo over en de thuisclub beperkt zich tot counteren. Mooiste aanval is een één-twee tussen Xavi en Donny die door Xavi op de paal wordt geschoten. Even later is het Sonny die een schot op de andere paal ziet belanden. Tussendoor is het ook Lutjebroek die een tweetal kansen krijgt op verdubbeling van de score. Rust breekt aan met een 1-0 achterstand. Coach Rob pept de mannen op, geeft aan dat we druk moeten blijven uitoefenen en dat de kansen dan vanzelf komen. Toch is de eerste kans voor de thuisclub maar is het opnieuw Tjerk die met fantastische reflex de 2-0 voorkomt. De sterk spelende Xavi, Jim en Sonny zetten goed druk, kunnen een mannetje passeren waardoor Hovo in die 2e helft de beter voetballende ploeg is. De keeper van Lutjebroek is echter één van de uitblinkers aan de kant Lutjebroek en keept net als Tjerk een prima wedstrijd. Na vijf minuten is het Robbie die op rechts een tegenstander uitkapt, snel naar Donny speelt die vervolgens naar de vrijstaande Jim speelt die vanaf links de gelijkmaker maakt, 1-1. Vier minuten later is het Luuk die vanaf de middenlijn een tegenstander uitkapt doorloopt en de keeper kansloos laat, 1-2. Binnen vijf minuten kantelt Hovo de wedstrijd want de thuisclub probeert het nog wel maar de échte wil ontbreekt. Vier minuten voor tijd is het keeper Tjerk die met een verre uitgooi de vrijstaande Kaj bereikt die in eerste instantie tegen de keeper aan schiet maar in de rebound als winnaar uit de strijd komt, 1-3. Daarmee is de wedstrijd beslist, wint Hovocubo C2 ook zijn tweede uitwedstrijd en klimt daarmee naar de 2e plaats.

Scoreverloop:
9. 1-0 Lutjebroek, rust, 25. 1-1 Jim (Donny), 29. 1-2 Luuk (-), 36. 1-3 Kaj (Tjerk)