Hovocubo 2 – PFC Voorbeschouwing

We gaan beginnen! De selectie is er klaar voor. Een zeer brede en sterke selectie waarbij ernaar gestreefd wordt Hovocubo 1 & 2 dichter bij elkaar te laten komen. Één selectie met twee doelen. Beide teams naar het hoogst haalbare brengen.

Hovocubo 1 is voor de eerste ronde vrijgeloot, maar door het terugtrekken van een club komt het toch in actie in de eerste ronde. Met dank aan het winnen van de districtsbeker door Hovocubo 2 in het afgelopen seizoen.

Het zullen de mannen van Niña George staan klaar om deze strijd aan te gaan en ze zullen zich versterkt zien door spelers uit het eerste team die door blessureleed nog te weinig minuten hebben gemaakt in de voorbereiding. Ook noodzakelijk omdat Hovocubo twee de nodige blessures kent. Mick van der Gulik, Jim Nelen, Ali Choukair zij kunnen niet door protest van het eigen lijf. Khalid el Bouziani en Tom Overtoom hebben door diverse redenen te weinig trainingsminuten gemaakt om speelklaar te zijn.

Naast de vaste Kern Kevin Tromp, Mo Jamai, Tijani Charkaoui zullen ook Dave Stet, Koen van der Leeden, Every Janzen, Yoshua St. Juste, Amir Molkârai, Nigel Wijdenbosch, Mats Velseboer,Sofian el Adel, Ivo Rottiné, Mo Attaibi en Dennis Selbach op de bank plaats nemen.

PFC is de promovendus in de eerste divisie. De vrouwen van de ploeg uit Apeldoorn spelen al op het allerhoogste niveau en deze club ontwikkelt zich snel.

Scheidsrechters is dhr. Gino D’Onorio

Wij hopen op uw komst in Sporthal De Opgang waar we samen met u zullen uitkijken naar een prachtige opening van het seizoen.

Daarna spelen de vrouwen van Hovocubo tegen Zuid Oost United, ook voor de landelijke beker.

Flyer_090918_Hovo_PFC

 

 

 

meer nieuws